Prikbord

Op dit prikbord kan je jouw eigen optredens, evenementen en oproepen posten. Gebruik hiervoor onderstaand opgaveformulier.

Het prikbord is niet alleen bedoeld voor ensembles, koren en orkesten om leden van Con Tutti te werven, maar bij uitstek de gelegenheid voor leden onderling om elkaar te vinden. Zoek je een medespeler of spelers, dan wel zangers of zangeressen: omschrijf waar je behoefte aan hebt!

6 reacties op “Prikbord

 1. Ons salonorkestje Schwung bestaat uit een 1e violist, een celliste en een pianist. Door verhuizing is er een plaats open voor een 2e violist(e) of een altviolist(e) Wie heeft daarvoor interesse. Voor nadere informatie kan je contact opnemen met Theo Brogt: tmbrogt@telfort.nl

 2. Het Haarlems Vocaal Ensemble Arcadelt zoekt een enthousiaste en ervaren sopraan, tenor en bas. Ons kamerkoor zingt in a capella verband met 4 zangers per stemsoort. Ons repertoire: geestelijke en wereldlijke polyfone muziek uit de renaissance (1480-1620). Wij repeteren twee maal per maand op donderdagavond.
  Vereist: enig gemak bij het lezen van notenschrift, een ontwikkeld ritmisch gevoel, een helder zanggeluid zonder veel vibrato en enthousiasme voor oude muziek.
  mailadres is wmook@xs4all.nl

 3. Het Haarlems kamerensemble Camusette Consort heeft plaats voor een ervaren hoge tenor en sopraan.
  Wij specialiseren ons op de polyfone muziek van de periode 1450-1550. Sleutelfiguren: Ockeghem, Josquin des Prez, Gombert. Van kandidaten wordt verwacht dat zij goed van het blad lezen, ritmisch sterk ontwikkeld zijn, hun partij zelfstandig kunnen zingen, hun vibrato kunnen uitschakelen en een fascinatie hebben voor vroege renaissance muziek. Bezetting: SATB met luit en viola da gamba.
  Wij komen eens per twee weken bij elkaar op de donderdagavond op een locatie dicht bij het centrum van Haarlem. Mailadres is wmook@xs4all.nl

 4. Het Haarlems Symfonisch Blaasorkest is een amateur blaasorkest met een uitgebreid klassiek repertoire. Het orkest heeft een bezetting van ongeveer 30 leden, van jong tot oud. Er wordt met veel plezier gemusiceerd, waarbij we streven naar het bereiken van een zo hoog mogelijk muzikaal niveau. Meer over het orkest, zie http://www.hasbo.nl.

  Vacatures
  Er is altijd plaats voor belangstellende nieuwe muzikanten en voor de verschillende instrumentgroepen. Lijkt het je leuk om mee te spelen? Neem dan contact met ons op. In oktober hebben we open repetitiedagen, je kunt dan vrijblijvend meespelen. Onze dirigent is graag bereid om herintredende koperblazers een handje te helpen met extra instructie. We hebben direct plaats voor een hoornist, een trombonist en nog een trompettist. Repetities zijn op dinsdagavond van 19.45- 22.00 uur in de Wereldmuziekschool in het winkelcentrum Schalkwijk. Ken je iemand voor wie dit interessant is? Zegt het voort!

 5. Het Haarlems Stadsorkest zoekt musici.

  We zijn een startend orkest en iedereen die kan samenspelen en de wil heeft om nog beter te worden is welkom. We zoeken vooral strijkers, maar schroom je niet je aan te melden.

  Er zijn geen audities, bij voldoende aanmeldingen gaan we van start en maken we al musicerend kennis met elkaar.

  Voel geen drempel, overwin je angst en kom spelen. Van harte welkom!

  Zien we je binnenkort bij het Haarlems Stadsorkest?

  De dirigent en oprichter, Bastiaan Jan van Vliet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *