Prikbord

Op dit prikbord kan je jouw eigen optredens en evenementen posten. Gebruik hiervoor onderstaand reactieformulier.

Het prikbord is niet alleen bedoeld voor ensembles, koren en orkesten om leden van Con Tutti te werven, maar bij uitstek de gelegenheid voor leden onderling om elkaar te vinden. Zoek je een medespeler of spelers, dan wel zangers of zangeressen: omschrijf waar je behoefte aan hebt!

4 reacties op “Prikbord

 1. Ik ben zangeres en zing klassieke liederen van onder andere Faure, Caccini, Poulenc, en opera van Mozart, Gluck… Uitstapjes naar musical en broadway staan ook in mijn repertoire.

  Ik wil graag meedoen aan het Open Podium. Heb beperkte ervaring met optredens.
  Wie wil mij begeleiden op piano? informatie bij Liarienksadlive.nl

 2. Het Haarlems Vocaal Ensemble Arcadelt zoekt een enthousiaste en ervaren sopraan en een tenor. Ons kamerkoor zingt in a cappella verband met 4 zangers per stemsoort. Ons repertoire: geestelijke en wereldlijke polyfone muziek uit de renaissance (1480-1620). Wij repeteren twee maal per maand op donderdagavond.
  Vereist: enig gemak bij het lezen van notenschrift, een ontwikkeld ritmisch gevoel, een helder zanggeluid zonder veel vibrato en enthousiasme voor oude muziek.
  mailadres is wmook@xs4all.nl

 3. Het Haarlems kamerensemble Camusette Consort heeft plaats voor twee tenoren en een alt.
  Wij specialiseren ons op de polyfone muziek van de periode 1450-1550. Sleutelfiguren: Ockeghem, Josquin des Prez, Gombert. Van kandidaten wordt verwacht dat zij goed van het blad lezen, ritmisch sterk ontwikkeld zijn, hun partij zelfstandig kunnen zingen, hun vibrato kunnen uitschakelen en een fascinatie hebben voor vroege renaissance muziek. Bezetting: SATB met luit en viola da gamba.
  Wij komen eens per twee weken bij elkaar op de donderdagavond op een locatie dicht bij het centrum van Haarlem. Mailadres is wmook@xs4all.nl

 4. Luistergroep klassieke muziek

  regio Haarlem zoekt uitbreiding. We houden erg van muziek en het geeft een extra impuls dat met elkaar te delen. Nieuwe leden hebben ruime interesse en de bereidheid zich te verdiepen. De avonden zijn bij een van de deelnemers thuis, redelijke apparatuur is wel een vereiste. We beginnen om acht uur, en proberen rond half elf te stoppen. De opzet is normaliter dat ieder een muziekstuk naar keuze laat horen (liefst niet langer dan 10 minuten) aan de hand van een tevoren overeengekomen onderwerp. Bijeenkomst is maandelijks (laatste vrijdag van de maand), maar in zomervakantietijd kan die vervallen, tenzij in kleine bezetting. In dat geval vrije keuze van favoriete muziek.

  gerardusbes@outlook.com 06 14513518
  tienke.wilschut@hetnet.nl 06 31336354

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *