Prikbord

Op dit prikbord kan je jouw eigen optredens en evenementen posten. Gebruik hiervoor onderstaand reactieformulier.

Het prikbord is niet alleen bedoeld voor ensembles, koren en orkesten om leden van Con Tutti te werven, maar bij uitstek de gelegenheid voor leden onderling om elkaar te vinden. Zoek je een medespeler of spelers, dan wel zangers of zangeressen: omschrijf waar je behoefte aan hebt!

7 gedachten over “Prikbord

 1. Voor de seniore blazers die graag (weer) in een orkest mee willen spelen, repeteert het Kennemer Harmoniekapel Oudgoud tweewekelijks op woensdag van 11.00 – 14:30 uur.
  Zowel klassieke als populaire werken worden met veel plezier en inzet ten gehore gebracht. Het orkest staat onder de bezielende leiding van dirigent Wim Kleijn.
  Er is vooral aan klarinettisten een grote behoefte.
  Voor meer informatie zie website.

 2. Gezocht goede pianist om gevorderde zangers (sopraan, bariton) te begeleiden bij duetten en solostukken. Fijn als je het leuk vindt om 20e eeuwse muziek te spelen.
  paul saager en sibrechje mulder

 3. Het Haarlems kamerensemble Camusette Consort heeft plaats voor een mezzosopraan en een hoge tenor.
  Wij specialiseren ons op de polyfone muziek van de periode 1450-1550. Sleutelfiguren: Ockeghem, Josquin des Prez, Gombert. Van kandidaten wordt verwacht dat zij goed van het blad lezen, ritmisch sterk ontwikkeld zijn, hun partij zelfstandig kunnen zingen, hun vibrato kunnen uitschakelen en een fascinatie hebben voor vroege renaissance muziek. Bezetting: SATB met luit en viola da gamba.
  Wij komen eens per twee weken bij elkaar op de donderdagavond op een locatie dicht bij het centrum van Haarlem.

 4. Het Haarlems Vocaal Ensemble Arcadelt zoekt een enthousiaste alt, een tenor en een bas. Ons kamerkoor zingt in a cappella verband met 4 zangers per stemsoort. Ons repertoire: geestelijke en wereldlijke polyfone muziek uit de renaissance (1480-1620). Wij repeteren twee maal per maand op donderdagavond.
  Vereist: enig gemak bij het lezen van notenschrift, een ontwikkeld ritmisch gevoel, een helder zanggeluid zonder veel vibrato en enthousiasme voor oude muziek.

 5. Ik ben op zoek naar een professionele pianist die zin heeft om mij (fluitist) te begeleiden tijdens het Benelux fluitconcours in 2019. De voorrondes zijn in maart. Ik ga o.a. het eerste deel van de fluitsonate van Prokofiev spelen. https://youtu.be/HOZgaixST5M.
  Groetjes Lotte van der Meulen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *