Prikbord

Op dit prikbord kunt u uw eigen optredens en evenementen posten. Gebruik hiervoor onderstaand reactieformulier.

Het prikbord is niet alleen bedoeld voor ensembles, koren en orkesten om leden van Con Tutti te werven, maar bij uitstek de gelegenheid voor leden onderling om elkaar te vinden. Zoek je een medespeler of spelers, dan wel zangers of zangeressen: omschrijf waar je behoefte aan hebt!

5 gedachten over “Prikbord

 1. Strijkers!

  Met de komende masterclass in het vooruitzicht is het dan niet leuk om alle leden van de vioolfamilie op het podium te hebben.

  Ik stel mezelf en mijn contrabas gaarne ter beschikking.

  Gert-Jan 06-53406948

 2. Voor de seniore blazers die graag (weer) in een orkest mee willen spelen, repeteert het Kennemer Harmoniekapel Oudgoud tweewekelijks op woensdag van 11.00 – 14:30 uur.
  Zowel klassieke als populaire werken worden met veel plezier en inzet ten gehore gebracht. Het orkest staat onder de bezielende leiding van dirigent Wim Kleijn.
  Er is vooral aan klarinettisten een grote behoefte.
  Voor meer informatie zie website.

 3. Nog te weinig aanmeldingen van strijkenembles voor de masterclass in april? Jammer . Laat ik het dan eens vanuit een andere hoek benaderen; welk bestaand strijktrio of wie van de individuele leden wil de uitdaging aan om met mij het hobokwartet van Mozart voor te bereiden? Geen eenvoudige opgaaf maar zeer de moeite waard!

 4. Wie wil er met mij (Pim Zoutendijk) samenspel herontdekken? Sinds een kleine twee jaren heb ik mijn vioolspel weer opgepakt. Wel een klus na een periode waarin ik tenminste 45 jaar niet meer gespeeld heb. Maar….het gaat goed. In mijn jeugdjaren heb ik lang intensief gespeeld, les gehad en ook op het (kleine) podium gestaan. Van die ervaring is veel gesleten.
  Ik zoek Contutti leden die met mij in alle rust, eenvoud, maar wel met drive op ontdekkingsreis willen. Kan met viool zijn maar andere instrumenten zijn natuurlijk ook prima.
  NB. Ik ben een recent lid en sta mogelijk nog niet op de lijst.

 5. Speel eens mee met het strijkorkest Die Haerlemsche Musyckcamer. Dit is een gevorderd amateurorkest met een bijzondere programmering van barok tot eigentijds, met jonge talenten en beroemde musici als solist. Repetities op maandagavond gedurende 12 – 14 weken per programma onder leiding van Konradin Herzog. Twee programma’s per jaar met afsluitend concert.

  Opgave bij Suzanna van Houweninge. (suzanna@vanhouweninge.nl)
  website: http://www.diehaerlemschemusyckcamer.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *