Nieuws

Het uitbreken van het Corona-virus heeft ook op Contutti veel effect en veel is nog onzeker over de toekomst. Omdat de zaal van het gebouw van Zang en Vriendschap aangepast moet worden aan de ventilatie-eisen en nog niet op tijd klaar zal zijn in het najaar, heeft het bestuur besloten om uit te wijken naar de Muziekschool Jaap Prinsen,  Korte Zijlweg 9B te Overveen.  Daar zijn de ventilatiemogelijkheden beter, maar helaas is er geen voorziening van een bar en moeten de deelnemers en bezoekers hun eigen drankje en hapje meenemen!
Verder is besloten om de masterclass zang dit jaar niet door te laten gaan evenals het Contutsenfestival van 15 november en de oorspronkelijk geplande datum van
25 oktober te veranderen in 18 oktober.    Echter:  door gebrek aan voldoende belangstelling zowel vanuit de spelers als vanuit het publiek is tijdens de bestuursvergadering van 5 oktober besloten om dit open podium NIET door te laten gaan!  Het open podium van 29 november gaat zeer waarschijnlijk wel door.
Het tijdstip van aanvang blijft hetzelfde, 14.30 uur. Er zal gezorgd worden voor zowel uitvoerders als publiek voor een onderlinge afstand van 1.5 m, tenzij men als “stel” bij elkaar hoort, dan kan men natuurlijk naast elkaar zitten.  

Ook anders dan anders is dat het publiek zich op zal moeten geven voor het aanwezig zijn op  29 november via het mailadres info@contutti.nl zodat de inrichting van de zaal hierop aangepast kan worden.


Er zijn twee filmpjes van contutti optredens op internet te vinden. Klik op de onderstaande link:
youtu.be/UgnuT55H72g
voor een optreden van Marijke Veldhuis (klarinet) en Henri-jan van Lint (piano), of op:
youtu.be/C2HvNy7NYfg
voor een optreden van het piano duo Maaike en Martine.
De opnamen zijn gemaakt door Jürgen Vijfschaft.

Veel gehoord van Contutti leden: podiumvrees
Daar is iets aan te doen!! Kijk eens op de volgende website:
www.ggms.nl/podiumvrees.html

Zoekt je medespelers om bepaalde stukken te gaan repeteren en/of uit te voeren op een Open Podium? Raadpleeg de muzikantenlijsten; deze worden tweemaal per jaar aan Con Tutti leden toegezonden. Ook kan het bestuur helpen met het zoeken naar iemand voor samenspel.  Heb je een idee om een Open Podium een bepaalde vorm of invulling te geven? Meld dat aan het Con Tutti bestuur, zodat we jouw idee kunnen overwegen op realiseerbaarheid.
Ook kunt u een oproepje voor een medespeler plaatsen op het Prikbord;
aanmelden via het aanmeldformulier.