Nieuws

Helaas kan het open podium van 25 april  inclusief de jaarvergadering door overheidsmaatregelen niet door gaan.  Hopelijk wel op 30 mei!

Omdat we nog niet terecht kunnen op onze vertrouwde plek aan de Jansstraat in Haarlem, wijken we ook zeer vermoedelijk op 30 mei uit naar de Muziekschool Jaap Prinsen, Korte Zijlweg 9b, Overveen.  Uiteraard onder voorbehoud van de mogelijkheden die de overheid ons biedt. Mochten we toch in Haarlem terecht kunnen, laten we dat op deze pagina direct weten!

Hoe dan ook hebben we toch nog in dit jaar een geslaagd Open Podium kunnen houden in Overveen op 29 november 2020.  Met het maximum toegestane aantal bezoekers hebben we een fijne middag gehad.

Ook zal naar verwachting in het nieuwe jaar het publiek zich op moeten geven voor  via het mailadres info@contutti.nl zodat de inrichting van de zaal hierop aangepast kan worden.


Er zijn twee filmpjes van contutti optredens op internet te vinden. Klik op de onderstaande link:
youtu.be/UgnuT55H72g
voor een optreden van Marijke Veldhuis (klarinet) en Henri-jan van Lint (piano), of op:
youtu.be/C2HvNy7NYfg
voor een optreden van het piano duo Maaike en Martine.
De opnamen zijn gemaakt door Jürgen Vijfschaft.

Veel gehoord van Contutti leden: podiumvrees
Daar is iets aan te doen!! Kijk eens op de volgende website:
www.ggms.nl/podiumvrees.html

Zoekt je medespelers om bepaalde stukken te gaan repeteren en/of uit te voeren op een Open Podium? Raadpleeg de muzikantenlijsten; deze worden tweemaal per jaar aan Con Tutti leden toegezonden. Ook kan het bestuur helpen met het zoeken naar iemand voor samenspel.  Heb je een idee om een Open Podium een bepaalde vorm of invulling te geven? Meld dat aan het Con Tutti bestuur, zodat we jouw idee kunnen overwegen op realiseerbaarheid.
Ook kunt u een oproepje voor een medespeler plaatsen op het Prikbord;
aanmelden voor een Open Podium via het aanmeldformulier.